Send oss en e-post
+47 958 33 193

 • 25 års erfaring med kongresser, konferanser og seminarer
  25 års erfaring med kongresser, konferanser og seminarer

  Vi skreddersyr kongresser, konferanser, seminarer, incentives, kurs, m.m. tilpasset dine ønsker. Vårt hovedkontor er i Akersgaten 1 Oslo sentrum, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

   

 • EGET SKREDDERSYDD KONGRESSYSTEM
  EGET SKREDDERSYDD KONGRESSYSTEM

  for både mindre og større arrangement. Vi anbefaler bruk av vårt kongressystem som allerede har håndtert store kongresser med over 1600 deltakere med alle eventualiteter. Effektivt, pålitelig og med god informasjonsflyt.

 • REFERANSER
  REFERANSER

  Fra vi startet opp i 1990 har vi hatt gleden av å gjennomføre en mengde ulike arrangement for fornøyde kunder. Vi er stadig på utkikk etter nye og attraktive steder, for å gi våre kunder best mulig konferanseopplevelse.

Utførelse steg for steg

Les mer om hva vi tilbyr og hva våre daglige gjøremål består av, hvordan vi arbeider og hva du kan forvente når vi i samarbeid med deg skal tilrettelegge ditt neste arrangement. 

Les mer

Hvorfor velge oss?

Hvorfor velge Arrangementsupport, vårt team og vår erfaring? Les om lang erfaring fra bransjen, nøyaktighet, sikkerhet og fleksibilitet samt vårt skreddersydde kongress-system tilpasses enhver situasjon.

Lagt til 

Referanser

Se listen over noen av våre referanser og sammendrag på ulike typer arrangement vi har gjennomført. Flere av dem har vært gjentagende arrangement fra 5. – 11. år på rad og noen har vært engangs konferanser. Vi har god kjennskap til både møteroms- og hotellmarkedet, transportmuligheter og mange ulike destinasjoner. Vi vil gjerne foreslå det best egnede sted og detaljer for dere i forhold til type arrangement.

Les mer 

Kontaktskjema

Benytt vårt kontaktskjema så vi kan besvare din forespørsel på best mulig måte. Vi tar kontakt for avtale om møte eller en telefonprat for en uforpliktende gjennomgang av planene for deres neste arrangement.

Les mer